情報交換 De laserpen voor pistoolschieten

場所
Amsterdam, Nederland
詳細

Wil je een goedkope laserpen kopen in deze winkel? Ik kocht dit voor mijn Walther PPX. Functionaliteit is echter eenvoudig. Zoals sommige andere recensenten al hebben gezegd, is de railklem van kunststof, sterker nog, het grootste deel van de behuizing is van plastic, behalve de schroef. Dat geldt niet voor mijn pistoolschieten. In plaats van het uit te proberen met een pistool en een optiek die niet was waargenomen, koos ik een geweer dat ik net op nul had gezet. Voor iedereen die een "halve maan" wazige stip zag, merkte ik dat dit gebeurt wanneer de laser niet recht naar beneden in de loop wijst. Ik corrigeerde dit door de bout open te laten en de laser met de hand in het vat te duwen. Tot nu toe lijkt het te werken zoals beschreven. Ik ben nog niet naar het bereik gegaan om de nauwkeurigheid te testen, maar ik denk dat het product al zoveel heeft gedaan als ik had verwacht door me een baseline te geven om te beginnen met het op nul stellen van mijn geweer. Ik kan niet echt klagen.

De laserstraal was gemakkelijk zichtbaar bij 100 dagen, direct aan het begin van de schemering, bij daglicht, zichtbaar voor kortere afstanden. Als ik kieskeurig wil zijn, zou ik daar willen - er was een aan / uit borduurwissel of zoiets. De enige reden dat ik geen vijf sterren gaf, is dat het geen aan / uit-schakelaar heeft, anders dan dat, zeer tevreden, zou aanraden. Iedereen weet dat wanneer je nieuwe lasers of optica voor je geweer koopt, je ze moet op nul zetten. Als je geen budget hebt of toegang hebt tot zeer goedkope munitie (misschien herlaad je), is het misschien niet zo'n groot nadeel, maar nog steeds. Toen ik bijvoorbeeld begon met het op nul stellen van de rode stip die ik net heb gekregen (je kunt mijn beoordeling zien) en deze niet lasrood had, begon ik met schieten op het doelwit op 50 meter en de opnamen waren niet eens op het papier.

De straal komt dan uit de muilkorf en raakt het doelwit waar de kogels zouden raken. Wat je dan moet doen is om de rode laserpennen aan te passen (in mijn geval een rode stip) zodat ze de stip op het doel kunnen evenaren. Het heeft geen aan / uit-schakelaar, dus als je het wilt uitschakelen, moet je de batterijen eruit halen. Nadat je de batterijen erin hebt gedaan en de dop erop hebt geschroefd, moet je deze in de kamer plaatsen. Sluit in plaats daarvan de bres door de laadhendel vast te houden en gebruik die om voorzichtig toe te staan ??dat de schroevendraaier sluit wanneer u op de ontgrendelingsknop op de AR drukt. De extractor extraheert de laser niet, dus als je hem wilt verwijderen, vergrendel dan de bout en kantel het geweer terug. Ik hou ervan om de stofkap te sluiten wanneer ik dat doe, zodat het niet per ongeluk in mijn ogen schijnt vanaf de stuitligging wanneer ik probeer het eruit te krijgen. Het is een laser met zeer laag vermogen, dus het zal niet gevaarlijk zijn als hij even in je ogen valt, maar beter dan genezen.

Ik heb deze laserpen gekocht omdat ze zeiden dat het een besparing op het geld was, ik heb twee geweren met dit product gebruikt. Mijn vraag is hoe kan dit goedkoper zijn dan het gebruik van kogels zoals vroeger. Deze jongens zijn helemaal niet professioneel. Als je een railsysteem hebt dat qua breedte vergelijkbaar is met mijn wapen, zou het kunnen werken. Ik luisterde naar de kijkers op deze laser. Ik stelde vragen van andere eigenaren (bedankt, je weet wie je bent) ... Toen ik deze aanblik had, was ik geschokt! Ik ken mijn wapens waarnemen; de punt was REEDS NOODZAKELIJK! Ik hoefde niets aan te passen! Een andere recensent zei dat de batterijdeur open ging. Dus een stukje Gorilla-tape dat in de groef is gestoken, voorkomt dat de hendel beweegt. Laat LT drogen ... Ik geloof dat deze stappen mijn eerste poging tot een goed einde hebben gebracht ... Nu, naar de pompoen.

Als ik schiet: tien stappen (dertig voet) gaat eerlijk over het ACCURATE bereik van een pistool. De groene laser bevindt zich in een plastic behuizing en is zeer eenvoudig te gebruiken. Daarna schiet je gewoon "AT" op. Ik heb een vijf-inch-groep in dit bereik als ik het kalme en halve doel, half spiergeheugen ben. In een echte situatie zul je niet kalm zijn en zal je hand niet zo stabiel zijn als in je achtertuin. Op dertig stappen zette ik de stip op de pompoen en (om een ??mogelijke situatie in de praktijk te simuleren) SNEL tien ronden erin leeg. Ik nam geen tijd om te richten, alleen maar om er zeker van te zijn dat de stip nog op de pompoen zat ... alle tien schoten waren in die pompoen! De groepering was niets voor Bragg, maar het klopte. Ik controleerde naderhand en het zicht was nog steeds op het doel. En de punt is nog steeds dezelfde grootte op dertig voet als op tien.

300mW laserpen

Als trainingshulp kan ik het niet sterk genoeg aanbevelen. Nu heb ik niet eens de moeite omdat het zelden meer dan een heel kleine, nitpicky aanpassing nodig had. Ik hoopte een krachtige300mW laserpen te krijgen zonder veel te betalen. Hij sluit prima aan op mijn pistool en is gemakkelijk in het huis te zien (ik heb hem bij daglicht niet getest). Mijn probleem is dat het niet nul kan blijven. Alles, nadat ik mijn pistool heb weggezet en het vervolgens de volgende dag uit het zicht heb getrokken, is uit. Ik denk erover om het later uit elkaar te halen om te zien of ik de uitlijningsschroeven strakker naar de laser kan houden. Maar zou dit absoluut niet als bijlage en voor uw vuurwapen aanbevelen.

更新日
2019-07-22
ホーム ニュース 生活情報 お店探し 掲示板